De eerste geboortekaartjes met foto van 2012

3 januari 2012

Op de valreep

van 2011 werd Xavi geboren. Kort na de middag op nieuwjaardag werden we telefonisch op de hoogte gebracht van deze blije gebeurtenis. Na enig overleg besloten we om de volgende morgen op 2 januari de babyfoto’s van Xavi en zijn grote broer Noah te maken in de materniteit van Waregem. Het was een blij weerzien, jaren terug hadden we de nog de communiefoto’s van zijn papa gemaakt.
Kort na de middag kwam opa de geboortekaartjes met foto van zijn twee oogappels persoonlijk ophalen. Zelden zo’n fiere opa gezien 🙂

Een drukte van jewelste

Net thuis van het ‘moederhuis’ krijgen we bericht dat Xieben  geboren was in de materniteit van Kortrijk. Alle fotomateriaal terug in de auto geladen en op naar ons tweede geboortekaartje van 2012.
Nog maar enkele uren oud en toch was Xieben al verknocht aan zijn fopspeen. Van zodra de fopspeen werd uitgetrokken verdwenen zijn beide handjes bijna volledig in zijn mond. Ludwine had haar handen vol om hem op andere gedachten te brengen.
Grote broer Kian hadden we enkele weken geleden gefotografeerd in onze studio. Zijn favoriete kinderfoto prijkt op de voorzijde van het drieluik geboortekaartje. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 3 januari 2012 om 15:43 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie