Beste Wensen voor een gezond 2012

1 januari 2012

Het hoogste nood…

Ludwine en ik wensen iedereen en speciaal u, de lezer van onze blog een gezond 2012 toe. Een goede gezondheid laat ons toe dat we er dit jaar terug ‘volle bak’ invliegen en jullie kunnen blijven verrassen met onze baby- en kinderfotografie.  Het is ook de tijd om even stil te staan bij familie en vrienden die we geen wensen meer kunnen overmaken, het ga jullie allemaal goed…

De ‘crisis’ gaan we te moet met een berg aan nieuwe foto-ideeën en engagement, samen met u maken we er een schitterend jaar van :-).

Honderden van onze wenskaarten zijn terug de wereld rond gegaan, de tijd ontbrak ons om er zelf een te maken. Daarom hieronder een sfeervolle wenskaart van een van onze klanten.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 1 januari 2012 om 00:01 in de categorie Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie