In schoonheid afsluiten

31 december 2011

Blogfrequentie op een laag pitje

Traditioneel zijn de eindejaarsmaanden november en december druk. Onze baby- en kinderfotografie floreerde als nooit tevoren dit jaar. Tijdens de komende nieuwjaarsmaand januari zal ik jullie op regelmatige basis 🙂 laten meegenieten van onze protretfotografie van de laatste 2 maanden. Wat opviel was dat veel jonge gezinnen voor een gezinsfoto kozen, een tendens die reeds duidelijk werd in de loop van 2011. Momenteel kijken we al vooruit naar de komende communie en lentefeest periode. Ontdek onze communiefotografie voor 2012 hier.

Een van mijn favoriete babyshoots

Een baby van een tweetal weken oud fotograferen is op zich al een hele uitdaging. Wanneer Ludwine en ik een pasgeboren tweeling mogen fotograferen zijn de verwachtingen nog hoger gespannen. Het vergt enorm veel geduld en doorzettingsvermogen, steeds met het comfort van onze superkleine modellen in het achterhoofd. Wanneer alles op zijn plaats valt – ja er bestaan zo van die dagen 🙂 – is de voldoening nog groter.

Onderstaande babymontage dateert van half november. Zowel individuele foto’s van Febe en Dieuwke, als een ‘groepsfoto’ van beide kleine ukkepukjes stond op het verlanglijstje van mama en papa. Met de favoriete babyfoto’s van de ouders maakten we onderstaande fotocollage. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 31 december 2011 om 11:29 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie