Eindejaarsetalage

23 november 2011

Babyfotografie in een oude kerstkrans

Ludwine en ik liepen reeds een aantal weken rond met het idee, een pas geboren babytje in onze oude kerstkrans te fotograferen. Onze zoektocht naar de geschikte ondergrond en ‘nestmateriaal’ nam meer tijd in beslag dan we voorzien hadden.

De dag van de studio-opname had Suzanne (toen enkele dagen oud) haar dagje niet. Iedere keer toen Ludwine haar fopspeen verwijderde onderbrak ze haar hazenslaapje en mochten we vanaf nul herbeginnen. Deze opname heeft meer dan 2 volle uren in beslag genomen.
Tot overmaat van ramp werd ons wit nestmateriaal bij een van onze pogingen ondergepoept. Finaal kwam er toch enig retouchewerk aan te pas om ons nestje ‘wit’ te houden :-).

De babyfoto met Suzanne hangt momenteel in onze eindejaarsetalage, ontdek alle etalagefoto’s op onze facebookpagina.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 23 november 2011 om 20:23 in de categorie Newborn, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie