Gratis kinderopname

17 november 2011

Nog slechts enkele plaatsen vrij

Nog steeds op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Boek een gratis kinderopname. U hoeft geen opnameprijs te betalen, enkel de bestelde foto’s. Van de leukste opnamen, maak ik stijlvolle cadeautjes voor de hele familie.

  • Kerst en Nieuwjaarskaartjes
  • Jaar en verjaardagkalenders
  • Ingelijste vergrotingen
  • Foto’s op doek enz.

Reageer meteen er zijn nog een beperkt aantal fotosessies beschikbaar. Boek telefonisch op het nummer 056 70 17 89, of kom langs voor 1 december 2011. U spaart onmiddellijk 50,00 euro. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/eindejaarspromotie

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 17 november 2011 om 10:28 in de categorie Nieuws, Promoties. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie