Op de foto met het hele gezin

16 november 2011

Eindejaarsperiode is familietijd

Uw pasgeboren baby, de verjaardag van uw kind, zoon of dochter haar communie, een verloving, een huwelijk, een jubileum, zijn maar enkele mijlpalen in uw leven die de aanleiding kunnen zijn voor het maken van een familiefoto met iedereen die u nauw aan het hart ligt. Het leven gaat zijn gang, unieke momenten gaan voorbij, naasten verdwijnen uit uw leven, wat rest is de familiefoto, de gezinsfoto of groepsfoto, de enige visuele lijn met wat uw dierbaar was. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 16 november 2011 om 20:06 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie