Guitige babyfoto’s…

11 november 2011

Vakantiefoto’s

Graag stel ik u voor aan Mayra – 10 maanden.
Samen met haar mama en papa was ze begin oktober op vakantie bij oma in België.
Oma maakte van de gelegenheid gebruik om een babyshoot voor haar oogappel te reserveren in onze studio.
Mayra had er echt zin in, ze is een echte lachbek. Getuige de onderstaande favoriete babyfoto’s van oma en mama en papa.

Op vakantie bij landgenoten in Frankrijk

De ouders van Mayra baten een Chambres d’Hôtes + gites en camping uit in Lesterps in de Charente in Frankrijk. U kan onbezorgd op vakantie gaan naar deze prachtige streek in Frankrijk en genieten van de gastvrijheid van dit jonge Belgische koppel. De locatie op zich is een echte parel, een met zorg gerestaureerde molen, le Moulin de Douzy. Als u het ons vraagt een echte aanrader. Voor meer info surf naar hun informatieve website, http://www.moulindedouzy.com en droom reeds van uw volgende zonovergoten vakantie in la douce France. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 11 november 2011 om 18:22 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Guitige babyfoto’s…”

  1. bert bekaert schreef:

    hallo patrick

    Onze omgeving en familei reageerden superenthousiast op de foto’s ! Wij zelf zijn ook heel tevreden van de mooie foto’s van onze pinses :)))

    hartelijk bedankt en jullie zijn uiteaard ook altijd welkom in onze droom in frankrijk : http://www.moulindedouzy.com

    Bert en Eveline en mayra


Schrijf een reactie