Eindejaarspromotie

5 november 2011

Gratis kinderopname

Nog steeds op zoek naar het ideale eindejaarsgeschenk? Boek een gratis kinderopname – werkelijke waarde 50,00 Euro. U hoeft geen opnameprijs te betalen, enkel de bestelde foto’s. Van de leukste opnamen, maakt fotograaf Patrick stijlvolle cadeautjes voor de hele familie.

  • Kerst en Nieuwjaarkaartjes
  • Jaar- en verjaardagkalenders
  • Ingelijste vergrotingen
  • Foto’s op doek enz.

Geldig tijdens de maanden november en december 2011

Reserveer tijdig

Maak uw reservatie voor 15 december 2011. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op is op.
Voor meer info en reservatie klik hier.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 5 november 2011 om 17:52 in de categorie Newborn, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie