Bouwmeesters aan het werk

31 oktober 2011

Zo vader zo zoons…

Bij het eerste kennismakingsgesprek werd snel duidelijk dat op de voorzijde van het  geboortekaartje van Kobe de 2 oudste zoontjes van de familie Vanden Broucke-Deschamps zouden figureren. Toen we peilden naar de interesses van de kinderen, antwoorden ze in koor, metselen. Naar het voorbeeld van hun papa zijn de broertjes nu al bijna volleerde metselaars. Eerlijk het werd onze eerste fotoreportage met zo’n kleine bouwvakkers.

Goede voorbereiding…

De avond voor de fotoshoot werd alle bouwmateriaal afgeleverd in onze fotostudio. We hadden aan mama en papa duidelijk gemaakt welke bouwmaterialen en accessoires we wensten. Op deze manier konden we voor aanvang van de fotoshoot alle metserspullen netjes klaar zetten. Bij aankomst demonstreerden Jasper en Rune onmiddellijk hun kunnen. Het werd een ware demonstratie. Deze twee rakkers hebben ons tijdens de portretsessie heel wat tips & trucs aan de hand gedaan…

 

 

 

 

Moeilijke keuze…

Uiteindelijk besloten we samen met mama om 2 individuele foto’s te weerhouden. Samen met de 2 ‘groepsfoto’s’ van de broertjes konden we dan aan de slag om alles in een mooie lay-out te gieten. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 

 

 

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op maandag 31 oktober 2011 om 18:51 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie