Schilderwerken in uitvoering

26 oktober 2011

De show stelen

Bij aanvang van de fotoshoot  moesten grote broer Ben en zus Ella aanvankelijk nog een beetje aangemoedigd worden. Verder dan een een klein streepje verf hier en daar kwamen ze niet… Maar eenmaal op dreef was er geen houden meer aan, vooral Ella toonde zich een meester in het ‘bodypainten’ van haar broer.  Binnen de kortste keren zaten de kinderen van de familie Jacobs-Vercauteren van kop tot teen onder de verf.
Wij gebruiken voor dergelijke fotoshoots enkel verf die volledig afwas- en uitwasbaar is. Uw kinderen en hun outfit zien er op einde van de fotoreportage verschrikkelijk uit, maar een goede schrobbeurt brengt alles terug in zijn oorspronkelijke staat…

Kort dag

Mama had een 10 tal dagen voor de bevalling een gelijkaardig geboortekaartje met foto gespot op onze website. We werden telefonisch gecontacteerd met de vraag of we een dergelijk kaartje nog konden realiseren. Na intern overleg besloten we er voor te gaan. De opname werd binnen de 2 dagen gepland. Het uitkiezen van de favoriete kinderfoto’s gebeurde via een beveiligde pagina op onze website. Het ontwerp, de teksten en aanpassingen werden via email doorgestuurd en goedgekeurd. Bij de geboorte van Eva op 24 oktober waren we er volledig klaar voor. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 26 oktober 2011 om 06:28 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie