Geboortekaartje Suzanne

4 oktober 2011

Ons tweede kleinkindje

Gisteren om 21u30 begon Suzanne, ons tweede kleinkindje aan haar verkenningstocht op moeder aarde.  Oef, een hele opluchting, de zwangerschap van onze oudste dochter verliep voorspoedig en de bevalling liep van een leien dakje, je zou als grootouders voor minder tevreden zijn. Hierbij hoort natuurlijk een geboortekaartje met foto van opa en oma.

Recto/verso fotokaart

Mama en papa kozen voor een fotokaart waarbij hun oudste zoontje Jules op de voorzijde prijkt. Deze foto is een montage van de appels die apart gefotografeerd werden en de foto van Jules. Beide foto’s werden samengevoegd in Photoshop. Het kaartje werd glanzend afgewerkt en verzonden in een appelgroene envelop. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 4 oktober 2011 om 17:01 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie