Vandaag is de winkel gesloten

1 oktober 2011

Deelname babybeurs

Vandaag en morgen staan wij op de babybeurs Babydays in Flanders Expo – Hall 2 – in Gent. Kom onze baby- en kinderfotografie ontdekken, wij maken graag tijd voor een informele babbel. Samen met doopsuiker Exclusief uit Zingem presenteren wij onze nieuwe collectie geboortekaartjes met foto en doopsuikercollecties.

Facebook

Volg de opbouw van onze stand via onze facebookpagina. Benieuwd hoe de eerste dag is verlopen? Ontdek het morgen als eersten…

Kortingsbon

U kan nog steeds een kortingsbon op de ingangprijs downloaden vanop onze website. Klik hier en volg de instructies op het scherm. Tot op de babybeurs.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 1 oktober 2011 om 07:54 in de categorie Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie