“Babysmile”

23 september 2011

Kunnen baby’s van enkele dagen oud glimlachen?

Natuurlijk! Al is er wel een beetje geduld en geluk mee gemoeid om dit te kunnen vastleggen op foto.

Tijdens de babyshoot begon Elano plotseling te lachen. Net toen was ik druk in de weer met het wisselen van een objectief. Dikke pech…
Samen met Ludwine hadden we net een aantal poses waarbij Elano op zijn rug lag met succes afgewerkt. Zijn fantastische glimlach kwam voor de tweede maal terug op het moment dat hij op zijn buikje werd gedraaid.

Ludwine en ik wisselden enkele blikken van verstandhouding, ons ultiem doel was nu de “smile” van Leano vast te leggen. Lang hoefden we niet te wachten reeds na enkele seconden kwam er terug een gelukzalige glimlach op zijn babygezicht.
Mama en papa selecteerden onder andere ondertaande babyfoto’s van hun oogappel voor in de babyportfolio van hun zoontje. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 23 september 2011 om 19:29 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie