Stijlvol geboortekaartjes met foto

20 september 2011

Klassiek doet het altijd goed

Grote broer op de voorzijde van het geboortekaartje met zijn lievelingsknuffel. Eenvoudig en klassevol van opmaak, met een eenvoudige blauwe aankondiging onderaan de foto, subtiel verwijzend naar de geboorte van een broertje. Afgedrukt op een cremekleurig luxepapier met een onovertroffen look en feel.  De familie Pinnoo-Callens koos voor dit klassevol geboortekaartje met foto uit onze collectie. De lichtbeige envelop maakt het geheel af.

Binnenzijde met foto van uw baby

Eenmaal het kaartje open is kan u het pasgeboren babytje in al zijn glorie bewonderen. Let op de kledingkeuze, het witte pakje van Clément versterkt klassieke uitstraling. De klassieke opmaak langs de binnenzijde wordt versterkt door het gebruik van de juiste lettertypes, aan ieder detail wordt veel aandacht besteed. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 20 september 2011 om 19:59 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie