Slideshow van uw pasgeboren baby

18 september 2011

Attractie op de babyborrel

Recent ontwierpen we het geboortekaartje met foto van Nyoh. Reeds enkele dagen na de geboorte was er een babyshoot van Nyoh ingepland in onze babystudio in Deerlijk. Het was de bedoeling een geboortecadeau te ontwerpen voor meter en peter. Bij het uitkiezen van de favoriete foto’s opperden de ouders, dat het toch leuk zou zijn moesten alle genodigden op de babyborrel kunnen meegenieten van de prachtige reeks babyfoto’s van hun kleine spruit.

Gezien de feestzaal over een beamer beschikt, besloten we een slideshow met aangepaste muziek te realiseren. U kan deze slideshow afspelen op zowel een windows als Mac-computer. De afgewerkte babyfilm van Nyoh wordt nu tijdens de babyborrel continu geprojecteerd. Wij zijn al benieuwd naar de reacties van het publiek. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 18 september 2011 om 13:27 in de categorie Fotoproducten, Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie