Geboortekaartje met grote broer

13 september 2011

Een zusje voor Tibo

De familie Sucaet-Lambrecht koos voor een drieluik geboortekaartje met foto uit onze collectie. Van bij de aanvang was het duidelijk dat grote broer samen met zijn kleine zus op het kaartje kwam.

De eerste opnamen van Tibo, gebeurden in onze fotostudio. Drie favoriete kinderfoto’s werden weerhouden voor het kaartje. De tweede opname van Eleana, gebeurde op 3 september, in de materniteit St.Lucas in Gent, enkele uren na de bevalling. Wanneer uw oudste kind niet ouder is dan 2,5 à 3 jaar houdt het samen fotograferen in de materniteit steeds een risico in. Wanneer we beide opnamen scheiden kunnen we u een perfect resultaat garanderen.

Bent u zwanger? Interesse in onze geboortekaartjes met foto? Download ons dossier geboortekaartjes met alle prijzen en info. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 13 september 2011 om 17:16 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie