Portfolio kinderfotografie

9 september 2011

De mooiste kinderfoto’s van uw peuter

Naast een vergroting kiezen ouders vaak voor een portretportfolio van hun kind(eren). U kiest zelf de mooiste foto’s bij een volgende afspraak.

Alle foto’s worden op een groot scherm geprojecteerd, in ideale omstandigheden om uw keuze te maken. Nadien kunnen de kinderfoto’s eventueel online geplaatst worden op een beveiligde pagina op onze website. Op deze manier kunnen grootouders, meter en peter, familie en vrienden ook hun favoriete foto’s bestellen.

Geniet van onderstaande portfolio van Julie. Enkele van deze foto’s werden gebruikt bij het ontwerp van het geboortekaartje van haar broertje Maxime. ┬ę Fotograaf Patrick De Clercq / kinderfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 9 september 2011 om 19:33 in de categorie Kinderen. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie