Portfolio babyfotografie

7 september 2011

Drie weken oud…

Foto’s van pasgeboren baby’s spreken tot ieders verbeelding. Babyfotograaf Patrick en Ludwine verstaan als geen ander de kunst om uw babytje super schattig in beeld te brengen.

Steeds vaker vragen klanten ons naar babyfoto’s met “speciale mutsjes of accessoires”. Momenteel beschikken we over een mooie collectie toffe babymutsen, waar u als klant naar hartelust kan uit kiezen. Gezien de grote vraag en ook wel omdat we er zelf een beetje “zot van zijn” wordt onze verzameling binnenkort fors uitgebreid. Later meer hier over…

Geniet van onderstaande babyportfolio van Ireen. Een droom van een babytje met een zeer geduldige mama, een babyshoot om nog lang te onthouden. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 7 september 2011 om 18:31 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie