Dag lief wonderkindje

28 augustus 2011

Camille met grote broer

Het moet gezegd Robbe was bijzonder trots op zijn kleine zusje.  Eerst werden de individuele babyfoto’s van Camille genomen. Tijdens de babyshoot van zijn zusje assisteerde hij ons met volle overgave. Hij kon zijn ogen en aandacht niet van Camille afhouden.

Als klap op de vuurpijl mocht Robbe dan samen met zijn zus op de foto. Iedere aanwijzing, tijdens het fotograferen van ons werd minitieus opgevolgd. Het was dan ook bijzonder moeilijk voor mama en papa om hun favoriete kinderfoto van hun kroost uit te zoeken.

De hit van 2011

Deze lange geboortekaart verslaat alle records. De voorzijde kan u kiezen in een kleur en uitvoering naar uw keuze. De achterzijde werd bij dit geboortekaart ingevuld met de eerste ‘groepsfoto’ van grote broer met zijn kleine zus. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zondag 28 augustus 2011 om 10:00 in de categorie Geboortekaartjes, Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie