Anna’s geboortekaartje

27 augustus 2011

Vierkant vouwkaartje

Wij realiseerden achttien maanden geleden een eerste geboortekaartje met foto voor de familie Voet-Sobrie. De voorzijde werd voorbehouden voor het pasgeboren babytje, net als bij de geboorte van hun eerste dochtertje. Voor de achterzijde van het geboortekaartje mocht grote zus Laura samen met baby Anna op de foto. Op linker binnenzijde kwam het geboortegedichtje. Op de rechter binnenzijde kan u alle overige geboortedetails vinden.

Tijdens de babyreportage in de materniteit van Kortrijk, had mijn vrouw Ludwine behoorlijk wat overredingskracht nodig om Laura te overtuigen samen met haar zusje op de foto te gaan. Wat bij aanvang een bijna onmogelijke opdracht leek, kwam na verloop van tijd toch in orde. Een voldaan gevoel voor zowel de ouders als wij. Opdracht geslaagd! ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

Voorzijde

Achterzijde


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 27 augustus 2011 om 15:22 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie