Zwangerschapsfoto met zoontje

23 augustus 2011

Fier als een gieter,

Luisterde Kyan aan de hoogzwangere buik van zijn mama. Als we heel stil zijn hoor je jouw zusje misschien wel, vertelde mama.

De familie Waelkens-Kesteloot reserveerde hun zwangerschapsshoot toen mama 7,5 maand zwanger was.

In eerste instantie was het de bedoeling om grote broer samen met mama te fotograferen voor het geboortekaartje.

Natuurlijk beperken we ons niet enkel tot die ene zwangerschapsfoto. Tijdens de shoot werd er van outfit gewisseld en op verschillende achtergronden diverse poses uitgewerkt.

Dit alles gebeurde in nauw overleg en bij onze volgende ontmoeting werden de beste beelden geselecteerd voor het geboortekaartje en een zwangerschapsportfolio.

Grote broer en kleine zus op één geboortekaartje

Wanneer grote broer of zus samen met het pasgeboren babytje gefotografeerd worden in de materniteit houdt dit steeds een zeker risico in. Af en toe is het oudste kindje niet happig om mijn zijn klein broertje of zusje op de foto te gaan. Wanneer beiden apart gefotografeerd worden hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij het geboortekaartje met foto van Kaeley moesten we enkel nog de babyfoto’s in de materniteit maken en de afwerking van het drieluik kon beginnen. Garantie op een schitterend resultaat en niet onbelangrijk, no stress in de materniteit. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 23 augustus 2011 om 20:29 in de categorie Geboortekaartjes, zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie