De geheimen van babyfotografie

18 augustus 2011

Een tipje van de sluier

Door ver doorgedreven specialisatie in babyfotografie tracht kinderfotograaf Patrick De Clercq keer op keer pakkende beelden te maken van uw babytje. De babyfoto’s van Patrick onderscheiden zich van de ‘mainstream fotografie’ door hun creativiteit, originaliteit en eenvoud. Een goede assistente is goud waard, want de meerderheid van de kinderfoto’s van Patrick kunnen niet gemaakt worden zonder die extra paar handen en een duidelijk inzicht in de mogelijkheden en beperkingen van onze babymodellen.

Oefening baart kunst. Na verschillende pogingen en kleine aanpassingen konden we uiteindelijk onderstaand beeld schieten van Tess. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 18 augustus 2011 om 19:54 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “De geheimen van babyfotografie”

  1. Wat een prachtige foto! Dit heeft volgens mij heel wat geduld gekost. Was op zoek naar inspiratie voor een foto opdracht en kwam op jouw website. Juist de eenvoud van je foto’s maken dat het onderwerp prachtig uitkomt op de foto.


Schrijf een reactie