Thomas en Maxime

16 augustus 2011

Babyshoot met een tweeling

Thomas en Maxime waren 3,5 maand oud bij hun passage in onze fotostudio in Deerlijk. Beide broertjes poseerden eerst voor een individueel babyportret. Wat inzet en doorzettingsvermogen betrof hoefden ze zeker niet onder te doen voor elkaar.

Daarna werd alles in gereedheid gebracht voor “de groepsfoto van het schattige duo”. Dankzij de vlotte medewerking van mama en papa slaagde Luwdwine er in beide broertjes heel rustig naast elkaar te plaatsen. Daarna kwam het er op aan om de aandacht van de tweelingbroers richting de camera te krijgen.

Hier onder de mooiste babyfoto van de tweeling volgens mama en papa. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 16 augustus 2011 om 18:55 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail