Exposant grootste baby- en kinderbeurs in Vlaanderen

13 augustus 2011

Voor alle ouders en mama’s en papa’s in spĆ©

Graag maken we tijd vrij voor u op zaterdag 1 en zondag 2 oktober tijdens de beurs, Baby Days in Flanders Expo. U kan onze ruime stand bezoeken in Hall 2.

Tijdens de babybeurs plaatsen we onze vernieuwde collectie geboortekaartjes met foto in de kijker. Een tiental nieuwe ontwerpen worden hier voor het eerst aan het grote publiek voorgesteld. We zijn uitermate benieuwd naar jullie meningen.

Kom onze baby- en kinderfotografie ontdekken, gepresenteerd in een uniek kader. We zijn momenteel nog druk bezig de leukste babyfoto’s van het voorbije jaar te selecteren. Ons doel, u verrassen met een boeiende verzameling van onze mooiste kinderfoto’s.

U bent zwanger? Grasduin dan rustig door onze zwangerschapsfotografie. Na de bevalling zijn uw zwangerschapsfoto’s de enige tastbare herinneringen aan uw bolle buik. Fotograaf Patrick De Clercq brengt dit voor u op een serene en intieme manier in beeld.

Tijdens de babybeurs zijn we allebei constant aanwezig. U kan bij ons terecht met al uw vragen, suggesties en/of reservaties.

Speciaal voor u hebben we een beperkt aantal kortingsbonnen op de ingang van de babybeurs op voorraad. Graag bij aanvraag uw emailadres vermelden. De kortingsbonnen worden u via email toegestuurd.

We kijken er naar uit u te ontmoeten op Baby Days.

Fotograaf Patrick De Clercq en Ludwine


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 13 augustus 2011 om 17:03 in de categorie Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie