Sssst….

10 augustus 2011

Arthur knapt een uiltje

Baby Arthur was ongeveer 12 dagen oud bij zijn bezoek aan onze fotostudio in Deerlijk. Tijdens de fotoshoot kreeg hij het moeilijk om zijn oogjes open te houden. Ludwine, (mijn vrouw en studioassistente) verstaat als geen ander de kunst om babytjes de mooiste poses te laten aannemen. Arthur nam gedwee deze sublieme slaappose aan. Juist deze tedere fotomomenten maken het voor een babyfotograaf fantastisch. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 10 augustus 2011 om 19:53 in de categorie Newborn. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie

Fotografie Patrick

745_detail

In 1983 gestart met onze eigen fotowinkel op ons huidige adres. Na verloop van enkele jaren evolueerden wij van een klassieke fotowinkel naar een 100% professionele fotostudio. Nu 32 jaar later ligt het accent van onze studio vooral op newborn- baby- kinder- en familiefotografie.

Social Media
Volg ons via e-mail