Een kleurrijke toekomst voor Leah

9 augustus 2011

Schilderen vanuit het buikgevoel…

Mama en papa hadden het idee opgevat om de naam van hun dochter te laten schilderen door hun beide zonen. Dit idee viel onmiddellijk in goede aarde bij hun twee rakkertjes. Onze fotostudio werd bij hun aankomst volledig in gereedheid gebracht voor “grote schilderwerken”. Al van bij de aanvang van de fotoshoot was hun enthousiasme nauwelijks te temperen. Geniet van Mats en  Briek, een olijk duo kunstschilders in actie.

Apart ontwerp

Het geboortekaartje met foto van Leah bestaat uit 2 delen die scharnieren op 1/3 en via een insnede over elkaar passen.  Op deze manier kan het kaartje open geplooid worden en kan u op de linkerzijde de tekst terugvinden. De rechterzijde is dan voorbehouden voor een foto naar keuze. In dit geval werd zowel voor de voor- als binnenzijde geopteerd voor de spectaculairste kinderfoto’s van onze “hofschilders”. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 9 augustus 2011 om 19:05 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Een kleurrijke toekomst voor Leah”

 1. Mama en Papa schreef:

  Wat een super leuk kaartje heeft Patrick uit zijn hoed getoverd!!
  Het was echt leuk samenwerken met Patrick……de jongens waren eerst wat onwennig maar Patrick bracht ze meteen op de juiste temperatuur met het gekende resultaat !!!

  We zijn super blij met het resultaat en heel tevreden over de geslaagde samenwerking met Patrick en zijn lieve vrouw!!

  Btw ….;het kaartje was reeds klaar amper 2.5 uurtjes na de bevalling !!!!

  Greetz,

  De trotse ouders van Leah !


Schrijf een reactie