De ooievaar passeerde twee maal

5 augustus 2011

In de voormiddag…

Op 4 augustus waren we op bezoek in de materniteit van Waregem. Arthur had beslist om in de vroege morgen aan zijn verkenning van de wereld te beginnen.

Mama Tineke en papa Andy hadden gekozen voor een dubbelzijdige fotokaart met op de voorzijde de naam van hun kleine ukkepuk. De achterzijde was voorbehouden voor hun pasgeboren babytje Arthur.

Na de babyshoot hebben we samen met mama de mooiste foto’s uitgezocht voor het geboortekaartje met foto.

In de namiddag…

De geboorte van Nyoh was aangekondigd op voorhand.  Nyoh kwam ter wereld met een keizersnede.

We kregen over de middag een seintje van papa Jürgen dat we rond 14u30 de fotoshoot van Nyoh konden maken in de materniteit van Deinze. Mama en papa kozen eveneens voor een dubbelzijdige fotokaart.

Samen met de ouders kwam het aparte ontwerp van het geboortekaartje tot stand. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 5 augustus 2011 om 16:04 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “De ooievaar passeerde twee maal”

  1. […] ontwierpen we het geboortekaartje met foto van Nyoh. Reeds enkele dagen na de geboorte was er een babyshoot van Nyoh ingepland in onze babystudio in […]


Schrijf een reactie