Hiep, hiep, hoera voor Lara

3 augustus 2011

Nummertje drie, terug een meisje

Vandaag hebben Luna en Tristan er een speelkameraadje bij. Sommige ouders opteren voor een geboortekaartje waarop enkel de oudere broertje(s) en/of zusje(s) figureren.

Dit is een persoonlijke keuze die een paar voordelen heeft. De kinderreportage wordt ruim op voorhand in onze fotostudio of op locatie gefotografeerd. Mama en papa kunnen op een relaxe manier de mooiste kinderfoto’s van hun kroost uitzoeken. Het ontwerp van het kaartje kan tot in de puntjes worden uitgewerkt.

Bij de geboorte van de baby hoeven enkel nog de ontbrekende gegevens als, geboortedatum, kamernummer, gewicht enz. worden doorgegeven. Enkele uren na de geboorte kunnen de afgewerkte kaartjes worden afgehaald.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 3 augustus 2011 om 19:27 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie