Margaux een schat van een baby

2 augustus 2011

Op de tweede plaats

Margaux is geboren op 1 augustus. Ze woog bij de geboorte 4,740 kg. en mat 55 cm. Een “ferme baby” zoals ze dit zeggen bij ons in Zuid-West Vlaanderen. Daarmee strand ze voorlopig op de 2de plaats in onze gewicht- en lengtestatistieken van dit jaar. De grootste baby die we dit jaar in de materniteit fotografeerden woog 4,750 kg.

Mama en papa kozen voor een klassiek afgewerkt geboortekaartje met foto.  De linkerzijde van het opengevouwen geboortekaartje wordt volledig in beslag genomen door de babyfoto van hun pasgeboren dochtertje. Het mooie resultaat is mede te danken aan de geduldige medewerking van de papa, die als een volleerd assistent het achtergronddoek perfect wist vast te houden.

Sobere voorzijde

De voorzijde werd bewust sober gehouden.  Enkel de naam van de baby. De sepia kleur van tekst en foto combineerde schitterend met het geboortesuiker.
Dit geboortekaartje meet opengevouwen ongeveer 15x30cm en wordt verstuurd in een vierkante envelop. De look en feel van het papier doet denken aan zijdezacht aquarelpapier uit vervlogen tijden.
Veel van onze klanten opteren voor een vouwkaartje, omdat dit eenvoudig recht te plaatsen is wat van een fotokaartje niet kan gezegd worden. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 2 augustus 2011 om 20:15 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie