Amber met haar konijntje

26 juli 2011

Flappy een super zachte knuffel voor broertje Mathis…

Amber wilde o zo graag met haar konijntje op de foto. Kinderfotografie in combinatie met huisdieren, een avontuur voor model en kinderfotograaf. De uitkomst is vaak onvoorspelbaar, maar mijn assistente/vrouw Ludwine wist alles in goede banen te leiden. Konijn Flappy kon weliswaar zijn oren niet rechtzetten, maar voor de rest poseerde hij/zij voortreffelijk.

Zelfs op de babyborrelkaartje

Mama en papa hadden hun 5 favoriete kinderfoto’s van Amber geselecteerd. Gelukkig was er nog het babyborrelkaartje om de laatse foto een plaatsje te geven. Zo vormen het geboorte- en babyborrelkaartje een mooi geheel. In sommige gevallen blijft er niet genoeg plaats over op het kaartje, dan is een aparte uitnodiging voor de babyborrel de ideale oplossing.

De kaartjes voor het babyfeest worden steeds op maat en in dezelfde lijn van het geboortekaartje met foto ontworpen. Wij werken graag uw ideeën tot in de puntjes uit. Contacteer ons vrijblijvend, wij maken graag tijd vrij voor u.

©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 26 juli 2011 om 20:39 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie