Babyboom op komst…

22 juli 2011

Een geboren moedertje

Yara zal een grote hulp zijn voor mama bij de verzorging van haar zusje Enora.  De familie Favere-Ysenbaert koos er voor om grote zus de hoofdrol toe te delen op het geboortekaartje met foto van hun tweede dochtertje. Tijdens de fotoshoot demonstreerde Yara dat ze  reeds perfect overweg kan met de maxi-cosi, dit voor korte tripjes. De buggy daarentegen is handig om langere afstanden mee af te malen. De kindersessie met Yara verliep in een ongedwongen sfeer.  Spontane kinderfotografie is het handelsmerk van kinderfotograaf Patrick De Clercq.

Het eerste in een lange rij.

Enora bijt de spits af. Nog nooit stonden zo veel geboortekaartjes op stapel binnen één maand. Ligt het aan de uitzonderlijk strenge voorwinter van vorig jaar, aan de stand van de sterren en de maan? Ik moet u het antwoord schuldig blijven… Binnenkort kan u hier nog meer baby- en geboortefotografie ontdekken. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

 


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 22 juli 2011 om 20:20 in de categorie Geboortekaartjes, Varia. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie