Mauro samen met grote zus op zijn geboortekaartje

20 juli 2011

Een tweede geboortekaartje…

Een aantal jaren geleden, in augustus 2006, realiseerden we het geboortekaartje van Noa, het eerste dochtertje van de familie Moerman-Depoorter. Het was een uitgemaakte zaak dat het geboortekaartje van hun tweede kindje terug een ontwerp van babyfotograaf Patrick De Clercq uit Deerlijk zou worden.  De belangrijkste voorwaarde die het jonge koppel stelde, was dat ze graag hun beide kindjes op de voorzijde van het kaartje hadden gezien.

Toegepaste kinderfotografie

Naar analogie met het doopsuiker, stond de studiosessie met Noa volledig in het teken van de blauwe walvis. In onze fotostudio schudde Noa allerlei grote en kleine “viskunstjes” uit haar mouw. Uiteindelijk werden twee verschillende kinderfoto’s weerhouden, één voor het geboortekaartje, de andere favoriet voor het  babyborrelkaartje.

De babysessie van Mauro in de materniteit werd vooraf tot in de puntjes voorbereid. Mauro mocht slechts voor een zeer korte tijd de couveuse verlaten. Dankzij de vlotte samenwerking met het verplegend personeel schittert kleine Mauro als een kleine prins op zijn eerste babyfoto’s. Gelukkig voor onze kleine spruit, mocht hij de volgende dag al bij zijn mama op de kamer.
© Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 20 juli 2011 om 19:19 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Mauro samen met grote zus op zijn geboortekaartje”

  1. Moerman Wouter schreef:

    Beste Patrick en Ludwine,

    Ook deze keer zijn we héél tevreden met het geboortekaartje van MAURO. Ook grote zus Noa vond het super om te poseren met de grote “blub” spaarpot. We kozen er dan ook voor om van een foto van Noa een postzegel te laten maken en te gebruiken op de geboortekaartjes.
    De reacties op de kaartjes waren dan ook heel geslaagd.
    We zijn heel tevreden!


Schrijf een reactie