Oona’s geboortekaartje met foto

14 juli 2011

Justine met haar hondje…

Samen met haar hond en de eerste babyspulletjes van haar toekomstig zusje een voorzijde voor een geboortekaartje met foto realiseren. Er bestaan eenvoudiger opdrachten, maar we hebben hilarische momenten meegemaakt tijdens de fotoshoot van Justine en haar Jack-Russel. De verstandhouding tussen onze twee modellen was optimaal. De portretsessie verliep bij momenten chaotisch, maar in ruil voor een lekkere hondenbrok poseerde onze viervoeter zonder verpinken. Onderstaande zwart/wit foto werd door de ouders weerhouden voor het geboortekaartje. De achterzijde werd voorbehouden voor de tekst.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 14 juli 2011 om 20:02 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie