Samen met mijn broers

4 juni 2011

Mama’s grote wens

Mama droomde reeds lang van een groepsfoto van haar 3 kinderen. Mevrouw Desmet zag in gedachten de vergroting met haar kroost al in  haar woonkamer hangen. Er was reeds geruime tijd een favoriet plekje gereserveerd.
De zoektocht naar een geschikte familiefotograaf kon beginnen. Na een eerste zoekopdracht in Google ontdekte ze onze website. Het ruime aanbod aan familie- en groepsfoto’s en de mogelijkheid om een prijslijst te downloaden werden door de familie Desmet als zeer positief ervaren. Nog dezelfde dag maakte ze telefonisch een reservatie in onze fotostudio.

De studiosessie

Enkele weken terug op een zaterdag namiddag was het dan eindelijk zo ver. Kleine zus van 10 jaar zag het bij aanvang niet echt zitten om met haar 2 broers van 18 en 21jaar samen op de foto te gaan. Maar het moet gezegd naar gelang de fotoshoot vorderde groeide ze in haar rol van ‘fotomodel’. Een beetje peptalk van mijzelf en enkele bemoedigende woorden van mama deden wonderen. Onderstaande familiefoto hangt momenteel, op mama’s favoriete plekje, in de woonkamer van familie Desmet. ©Fotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 4 juni 2011 om 13:31 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie