Geboortekaartje van Zoé

1 juni 2011

Babyshoot in de materniteit van AZ Oudenaarde

Rond 13h00 vertrokken we met onze mobiele babystudio naar de materniteit van AZ Oudenaarde. De papa van Zoé had ons net voor de middag, met gepaste trots, verwittigd van de geboorte van zijn dochtertje. Bij aankomst ontfermde Ludwine, mijn vrouw, zich over Zoé, terwijl ik alles klaar maakte voor de eerste babyreportage van het dochtertje van de familie Blommaert-Geys.

We besloten om eerst de opname waar ze op haar buikje ligt af te werken… Maar dit was buiten Zoé gerekend, ze gaf duidelijk te kennen dat ze hier absoluut geen zin in had. Op zo’n momenten ben ik als babyfotograaf volledig afhankelijk van mijn onvervangbare assistente, Ludwine. Zij weet als geen ander hoe een baby te troosten en finaal dan toch in de juiste positie te laten poseren.

Onze baby- en kinderfotografie is het resultaat van jarenlange oefening, wij vormen samen een klein team, dat er steeds opnieuw voor de volle 100% voor gaat.
Wij houden beiden aan de babyshoot van Zoé een zeer fijn gevoel over. Wat bij aanvang volledig dreigde mis te lopen wist Ludwine recht te zetten op een overtuigende manier. Zoé mag best trots zijn op haar geboortekaartje met foto. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 1 juni 2011 om 19:55 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie