Begin van nieuw leven…

20 mei 2011

Zwangerschapsreportage vol afwisseling

Iedere mama koestert haar zwangerschapsfoto’s met veel zorg. Negen maanden vol van emoties worden gebundeld in een sfeervolle fotoreportage door fotograaf Patrick. Overtuig uw partner en eventueel oudere kinderen om u te vergezellen bij uw fotoshoot in onze studio. Wij informeren u op voorhand over de verschillende mogelijkheden, kledingkeuzes, afwerkingsmogelijkheden enz… Voor meer zwangerschapsinfo klik hier.
Op onderstaande foto’s was Nathalie net 7 maanden zwanger. Een kijkje in haar zwangerschapsportfolio. Links een intiem portret met zijn ‘drietjes in black’ – een eenvoudige maar juiste kledingkeuze zorgt hier voor de juist sfeer en uitstraling – een tijdloos zwangerschapsportret. Rechts een mooi gestileerde foto van Nathalie’s buik – back to basic. ©Fotograaf Patrick De Clercq/zwangerschapsfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 20 mei 2011 om 20:20 in de categorie zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie