Familiefotografie, een momentopname

23 april 2011

Gezin en familie in de spotlights…

Familie- en gezinsfotografie, steeds meer jonge gezinnen nemen de traditie van hun voorouders terug op. De geschiedenis herhaalt zich, toch is er meer aan de hand. Jonge ouders houden hun professionele carrière en privé strikter gescheiden. Genieten binnen de familiale sfeer staat zeer hoog op hun verlanglijstje.

De interesse naar onze familieshoots, in de breedste zin van het woord, gaat momenteel in stijgende lijn. Jonge gezinnen, de kleinkinderen met oma en opa, gezinnen met volwassen kinderen,  iedereen heeft wel een gegronde reden om met elkaar op de foto te gaan! Een tweede vaststelling, het merendeel van de groepsfoto’s wordt opgehangen in het interieur van onze klanten. Interieurs krijgen hiermee een creatieve persoonlijke toets! ©Fotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 23 april 2011 om 12:58 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie