Een broertje voor Fraukje

16 april 2011

Overschakelen naar plan B…

In september 2009 koos de familie Carlier voor hun dochter Fraukje, een eerste maal voor een geboortekaartje uit onze collectie. Nu 18 maanden later, bij de geboorte van hun zoontje Arjen was het initieel de bedoeling dat Fraukje samen met haar pasgeboren broertje op de foto zou gaan. Maar “grote zus” had gisterenavond duidelijk andere zaken rond haar hoofd. Samen met mama en papa hebben we dan besloten om baby Arjen alleen de hoofdrol te laten spelen op zijn geboortekaartje met foto.

gesloten geboortekaartje

Geboortekaartje waarbij beide zijden bedrukt zijn.

Bij dit ontwerp van fotograaf Patrick, ziet u enkel de foto’s van de voetjes en het handje wanneer u het geboortekaartje uit de envelop haalt. Pas wanneer u de linkerflap opendraait kan u de foto van het pasgeboren babytje ontdekken! Natuurlijk kunnen kleuren en afwerking volledig naar uw wensen uitgewerkt worden. Maatwerk in geboortekaartjes met foto is de specialiteit van kinderfotograaf Patrick. ┬ę Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

opengevouwen geboortekaartje


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op zaterdag 16 april 2011 om 12:18 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie