Geboortekaartje van Linde

25 maart 2011

Onder massale belangstelling

Nog maar weinig babyshoots in de materniteit gerealiseerd met zoveel toeschouwers. Vele hulpvaardige handen werden toegestoken wij de voorbereiding en realisatie van de babyfoto’s van Linde. De hoofdrol was weggelegd voor Linde rustend in de handen van haar trotse papa. De opnamen liepen van een leien dak, dankzij de vele onzichtbare medewerkers achter de schermen.

Afwerking naar keuze van uw geboortekaartje met foto

Uw geboortekaartjes kunnen afgewerkt worden in een mat of blinkend oppervlak. Beide afwerkingen zijn krasbestendig en afwasbaar! Onafhankelijk van de afwerking kan u kiezen voor kleur, wit/zwart of sepia babyfoto’s. Samen met babyfotograaf Patrick kan u, uw favoriete kaartje helpen vormgeven en  ontwerpen.

©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 25 maart 2011 om 15:50 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie