Kunstjes met een blauwe koe

18 maart 2011

Dolle pret in de fotostudio

Thibau wilde de geboorte van zijn zusje aankondigen op het geboortekaartje met foto van zijn zusje Féline.
Thibau was vergezeld van zijn blauwe “springkoe”. Na een korte demonstratie, waarin alle mogelijkheden en poses werden doorgenomen, ging de fotoshoot van start. Kinderfotograaf Patrick werd getrakteerd op de gekste tuimelingen en gigantische luchtsprongen. U houdt het niet voor mogelijk waartoe zo’n peuter en zijn “springkoe” in staat zijn. Samen met mama en papa werden de mooiste kinderfoto’s weerhouden voor het ontwerp van het geboortekaartje.
Dit populaire drieluik meet open 12x36cm en toegevouwen 12x12cm en kan verstuurd worden als een genormaliseerde zendig met 1 priorzegel port.

Bijhorend babyborrelkaartje

Soms is het moeilijk om de volledige tekst, inclusief uitnodiging voor de babyborrel op uw geboortekaartje met foto te krijgen. In zo’n geval bieden onze babyborrelkaartjes een ideale oplossing. Patrick ontwerpt een aparte uitnodiging voor uw babyborrel.
Het ontwerp ligt in dezelfde lijn van uw geboortekaartje. Deze kaartjes worden samen met uw geboortekaartjes geleverd…

Wenst u een uitgebreid infopakket met prijslijst van onze geboortekaartjes met foto te ontvangen? Dan kan dit door hier te klikken. Vul uw gegevens in en per kerende wordt het infopakket u toegestuurd in pdf-formaat.

U kan ook tot bij ons komen. Maak graag eerst telefonisch een afspraak, wij maken graag tijd vrij voor u!

©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 18 maart 2011 om 22:14 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie