Communie portfolio – deel 2

24 februari 2011

Uw communie-  of lentefeest 2011 wordt een knaller

Zoals een paar weken geleden gemeld in een communiepost, stel ik u op regelmatige tijdstippen een individuele portfolio voor van een communicant.

Vandaag is het de beurt aan Alexine. Zoals zovele eerste communicantjes voelde ze zich precies een prinses in haar nieuwe communiekleedje. Ze genoot duidelijk van de aandacht die haar te beurt viel tijdens de communiereportage in onze fotostudio. Mama assisteerde met volle overgave, zodanig dat de outfit en kapsel van Alexine, tijdens de fotoshoot, steeds goed zaten. Deze communieportfolio geeft u een duidelijk beeld van de mooiste communiefoto’s van Alexine.

Voorbereidingen in volle gang

Reservaties voor de communie- en lentefeestreportages lopen behoorlijk vol. Verzeker uw communicant van een communieshoot en maak liefst vandaag nog een afspraak. U kan hiervoor, communiefotograaf Patrick De Clercq telefonisch contacteren op het telefoonnr. 056 70 17 89 of persoonlijk bij ons een afspraak maken in de Schoolstraat 2 – 8540 Deerlijk. Tot weldra… © Fotograaf Patrick De Clercq/communiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 24 februari 2011 om 13:23 in de categorie Communie/Lentefeest. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie