Geboortekaartjes met foto – update februari

23 februari 2011

Geboortekaartje van Elena

Elena werd geboren op 6 februari in de materniteit van Oudenaarde. Mama en papa boekten enkele weken voor de bevalling een zwangerschapsreportage in onze fotostudio. Na rijp beraad werd de zwangerschapsfoto met de 4 handen weerhouden voor het eerste luik van het geboortekaartje. Op het tweede luik kan u kleine Elena bewonderen, deze babyfoto’s dateren van slechts enkele uren na de bevalling.

Geboortekaartje voor een 4de kindje

Dylan, Jelka en Jorben zijn apetrots op hun zusje Jevva. Het zal deze kleine meid in ieder geval niet aan aandacht ontbreken! Grote zus en haar 2 broers waren wild enthousiast tijdens de fotoshoot in december. In overleg met de ouders werden de twee mooiste kinderfoto’s van hun kroost, gebruikt in een drieluik geboortekaartje. Nog dezelfde dag van de geboorte repten wij ons naar de materniteit in Kortrijk voor de eerste babyreportage van hun zusje. Enkele uren nadien kon de trotse papa de geboortekaartjes met foto van Jevva komen afhalen.

Daan een flinke zoon van net 3kg

Daan werd zondagmorgen geboren. Omstreeks 8u30 op maandagmorgen hadden wij reeds onze mobiele kinder- en babystudio opgezet in de materniteit. Eerst was kleine Daan aan de beurt. Het drukke weekend had duidelijk zijn sporen nagelaten, Daan sliep doorheen de volledige fotoshoot. Nadien mocht grote broer Axl zijn kleine broertje vasthouden en poseren voor de voorzijde van het geboortekaartje. Samen met mama en papa werd nadien de beste kinderfoto van hun kroost uitgekozen.

Roze bolletjes voor een schat van een meisje

Babyfoto’s met mutsjes zijn super schattig! Mama en papa hadden Louise, speciaal voor het geboortekaartje, een mutsje met haar naam opgezet.  Opmerkelijk, op bijna alle foto’s houdt Louise haar oogjes open, dit is eerder uitzondering dan de regel.

Babyborrelkaartje in de lijn van het geboortkaartje

Een extra babyborrelkaartje is vaak de ideale oplossing wanneer de nodige tekstruimte ontbreekt op uw geboortekaartje met foto! Het ontwerp van deze kaartjes sluit nauw aan bij de lay-out van uw geboortekaartje.

Een babyborrelkaartje geeft u de nodige ruimte om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen naar het eerste feestje van uw babytje. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 23 februari 2011 om 17:05 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


1 reactie op “Geboortekaartjes met foto – update februari”

  1. Nicky Vandewattijne schreef:

    Wij zijn héél tevreden met het resultaat van de geboortekaartjes. Allemaal positieve reacties! Super geslaagd…
    Bedankt voor het mooie resultaat!

    Dankjewel,

    Mama en papa van Louise


Schrijf een reactie