Update website – zwangerschapsfotografie

8 februari 2011

Over bolle buiken en hoge verwachtingen

Lieve dames, hooguit een paar keer in uw leven bent u zwanger! Fotograaf Patrick fotografeert steeds vaker zwangere mama’s in zijn studio en op locatie. Uw zwangerschapsfoto’s zijn schitterende herinneringen aan een prachtige tijd die voorafging aan uw moederschap.

Zwanger zijn is een bijzondere belevenis voor het hele gezin. Betrek daarom uw partner en kinderen bij uw zwangerschapsreportage. Het ideale moment om uw zwangerschap te laten fotograferen is tussen de 32 en 38 weken. Vroeger of later kan natuurlijk ook.

Leuke weetjes over onze zwangerschapsfotografie

U kan zich rustig verkleden in onze comfortabele aankleedruimte in onze studio. Zorg voor minstens één outfit in hetzelfde kleur, hetzij zwart of wit. Kledij die nauw aansluit laat uw bolle buik nog beter tot zijn recht komen.

Spreek af met uw partner en poseer samen tijdens uw zwangerschapsshoot. Zorg dat zijn/haar kledij afgestemd is op uw outfit. Beleef een onvergetelijke tijd in onze studio. Vanaf vandaag kan u onze nieuwe prijslijst over onze zwangerschapsfotografie hier aanvragen.

Verder wensen wij u nog een fijne zwangerschap! ©Fotograaf Patrick De Clercq/zwangerschapsfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 8 februari 2011 om 20:37 in de categorie zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie