Een hectische dag vol babyfoto’s

4 februari 2011

Opbouw babybeurs Mixs & Meggy

Deze morgen om 8h. gestart met de opbouw van onze stand voor de babybeurs Mixs & Meggy in Xpo Kortrijk. Gelukkig verliep alles zeer vlot. Onze beursstand stond in een mum van tijd recht, en bleef recht staan… Net voor de middag hingen al onze grote fotokaders met baby- en kinderfotografie netjes op in onze stand.
De afwerking hebben we pas in de late namiddag kunnen afronden. In de materniteit van het Sint Vincentiusziekenhuis in Deinze was Mila geboren, dit noodzaakte ons de planning te wijzigen.

Drieluik - gesloten -

Over de middag een babyshoot in de materniteit

De eerste contacten met mama Nathalie en papa Gert werden gelegd op de babybeurs Babydays in Flanders Xpo  in Gent. De ouders van Mila waren super enthousiast over onze geboortekaartjes met foto.
Ze kozen voor een modern, strak drieluik kaartje. Limoengroen gecombineerd met neutraal grijs geven het geboortekaartje een frisse look. Mila mocht op de foto in haar hagelwitte outfit, ze sliep als een roosje doorheen de volledige fotosessie.
Mama kon maar niet kiezen uit twee favoriete babyfoto’s van haar kersverse dochter. Daarom werd in overleg beslist om de foto zonder muts op het tweede luik te plaatsen en de ‘mutsfoto’ naast de naam op het derde luik.©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

Drieluik - opengevouwd -


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 4 februari 2011 om 21:08 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie