Over gekke oma’s en opa’s

3 februari 2011

Jules 8 maanden oud

Apetrots ben ik op ons kleinkind Jules, nu 8 maanden oud. Vorige zaterdag poseerde hij met volle overgave tussen 2 studioreportages door. De tijd was beperkt maar oma had een paar gekke mutsen op de kop kunnen tikken en wilde zien of Jules er goed mee stond.

Jules kan nog net niet zelfstandig zitten en kruipen wil ook nog niet lukken. Hier zit hij veilig tussen mama en oma (beiden net buiten beeld) en laat zich alle aandacht welgevallen. Babyfotografie met een knipoog naar het naderend carnaval. Plezier hebben we in ieder geval gehad. Het babyalbum van Jules wordt terug een beetje dikker. ┬ęFotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 3 februari 2011 om 21:45 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie