Graag stellen wij u voor aan Kamiel…

1 februari 2011

Tweede geboortekaartje binnen het jaar.

Vorig jaar op 15 januari 2010 werd Marthe geboren het eerste kindje van de familie Desmet-Glorieux. U kan het geboortekaartje met foto van Marthe bekijken op de  blogpost van 17/01/2010.

Voor hun tweede babytje wensten mama Ruth en papa Hendrik een geboortekaartje met een even grote ‘wow-factor’. Deze maal werd er geopteerd voor een kaartje dat zelfstandig kan staan. Ze kozen voor het bureaukalender model. Dit geboortekaartje klapt automatisch open bij het openenen van de envelop.

Op de voorzijde prijkt Marthe, op het moment van de babyshoot in onze studio net geen jaar oud. Met een formidabele glimlach kondigt ze de geboorte van haar broertje Kamiel aan.

De achterzijde werd voorbehouden voor kleine broer Kamiel. Deze babyopname in de materniteit werd mogelijk gemaakt dankzij de bereidwillige en geduldige medewerking van papa Hendrik.

De goede zorgen van mijn vrouw Ludwine, en een bijzonder lekkere fopspeen overtuigden Kamiel uiteindelijk. Hij sliep rustig in en poseerde zo gedwee in de handen van zijn papa. ©Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 1 februari 2011 om 20:59 in de categorie Geboortekaartjes. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie