Het geboortekaartje van Guillaume

28 januari 2011

Babyfoto’s in de materniteit…

Mama Debby is gisteren in de vooravond bevallen van een flinke zoon. Zo mochten we deze morgen op kraambezoek bij kleine Guillaume. In ons kielzog zeulden we onze mobiele babystudio mee. Meteen maakten we van de gelegenheid gebruik om een paar leuke babyfoto’s van Guillaume te schieten.
De famillie Bentz-Courtens koos voor een geboortekaartje met foto van babyfotograaf Patrick om hun eerste kindje met stijl aan de wereld voor te stellen.   Hun oog viel op de recto/verso fotokaart van 30cm breed. De versozijde werd uitgewerkt met drie verschillende foto’s van Guillaume. © Fotograaf Patrick De Clercq/geboortekaartjes met foto

Kom onze geboortekaartjes en babyfotografie bewonderen

Volgend weekend kan u ons vinden op Vlaanderens mooiste babybeurs ‘Mixs & Meggy’.
Zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011 in Kortrijk Xpo – Hal 3.
Print onderstaande kortingsbon af en geniet van een korting van € 1,50 op uw inkom.


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op vrijdag 28 januari 2011 om 20:45 in de categorie Evenementen, Geboortekaartjes, Nieuws. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie