Met z’n allen op de foto

26 januari 2011

Gezinsfoto in de lift

Een tendens is het zeker, het aantal gezinsfoto’s neemt jaar na jaar toe. Zowel gezinnen met kleine kinderen als gezinnen met volwassen kinderen vinden de weg naar de fotostudio van fotograaf Patrick.Vaak worden meerdere opnamen gecombineerd. Een groepsfoto van de kinderen met aansluitend een familieshoot.

De familie Dupont-Wybon dacht er net zo over! Eerst waren hun twee kinderen aan de beurt. Na een korte pauze, werd iedereen uitgedost in dezelfde outfit. De kledingkeuze is van cruciaal belang voor een mooi uitgebalanceerde groepsfoto. Het perfecte geschenk voor de ouders en grootouders! ┬ę Fotograaf Patrick De Clercq/familiefotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op woensdag 26 januari 2011 om 19:48 in de categorie Familie/Gezin. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie