Babyfoto’s van Hailey

18 januari 2011

Babymodel van 5 maanden…

Hailey was bij de babyreportage in onze fotostudio net 5 maanden oud. U kan duidelijk zien dat een babytje van slechts enkele maanden, reeds zeer goed reageert op impulsen van buitenaf. Mijn vrouw Ludwine zorgt ervoor dat uw baby in ’the mood’ is tijdens de babyshoot. Zij stelt alles in het werk om het uw baby zo comfortabel mogelijk te maken. Haar jarenlange ervaring met baby’s en kinderen in de privésector en onze fotostudio, resulteert in betoverende babyfoto’s van uw ukkepuk.

Tip voor nog betere babyfotografie

Het motto van babyfotograaf Patrick is eenvoudig, hou het bij babyfotografie zo simpel mogelijk. Breng alles terug tot zijn essentie. Vermijdt drukke outfits, wanneer u met uw baby naar onze babystudio komt. Door uw babytje in zijn blootje te fotograferen, gaat alle aandacht naar uw oogappel. Uw aandacht wordt niet afgeleid door drukke kledij. Bijgevoegde babyfoto’s zijn hiervan een duidelijk voorbeeld.

Ontdek ons werk op Mixs & Meggy

Al altijd zin gehad om met ons eens van gedachten te wisselen over onze baby- en kinderfotografie. Misschien bent u wel zwanger en heeft u uw zinnen gezet op een geboortekaartje met foto of misschien wel een zwangerschapsreportage. Ontmoet ons op de mooiste babybeurs van Vlaanderen, Mixs & Meggy, op zaterdag 5 en zondag 6 februari 2011, in hal 3 van Kortrijk Xpo. ©Fotograaf Patrick De Clercq/babyfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op dinsdag 18 januari 2011 om 19:47 in de categorie Baby. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie