Zwangerschapsfotografie binnenkort in het nieuw

13 januari 2011

Foto van uw zwangere buik.

Gefeliciteerd met uw zwangerschap.  Zwanger zijn is heel bijzonder, een unieke belevenis. Geniet met volle teugen van deze leuke en spannende fase in uw leven.

Reserveer tussen 32 en 38 weken uw zwangerschapsreportage. Uw mooi rond buikje zal ‘fotogeniek’ staan op de zwangerschapsfoto’s.  Zo blijft er na de geboorte van uw babytje nog altijd iets tastbaar over aan deze unieke periode die aan nieuw leven voorafging.

Zwangerschapsfotograaf Patrick De Clercq is bijna klaar met de ontwikkeling van zijn totaal nieuw concept rond zwangerschapsfotografie. Eind volgende week meer hierover. Volg de ontwikkelingen op de voet op deze blog en de facebookpagina van fotograaf Patrick.

©Fotograaf Patrick De Clercq/zwangerschapsfotografie


Gerelateerde berichten


Dit bericht is geplaatst op donderdag 13 januari 2011 om 12:33 in de categorie zwangerschap. Je kunt reacties op dit bericht volgen via de RSS 2.0-feed. Je kunt een reactie schrijven of een trackback plaatsen vanaf je eigen site.


Schrijf een reactie